Moltes Gràcies!!!!!!!!!!!!!

Resultats a l'Ametlla del Vallès

Vots emesos: 1575 24,7 % de participació

Vots Afirmatius 1482 94,10 %

Vots Negatius: 80 5,08 %

Vots en Blanc: 12 0,76 %

Vots Nuls: 1 0,06 %

dissabte, 13 de març del 2010

Acte de Presentació de la Plataforma

El passat divendres 12 de març es va celebrar l’acte de presentació de la Plataforma Cívica L’Ametlla del Vallès Decideix.

A l’acte hi van assistir prop de 150 persones que van omplir la sala-teatre municipal.

En primer lloc, va prendre la paraula en Joan Pujadas, president de la Plataforma que va explicar com va néixer l’entitat, com està organitzada i el treball que realitza per aconseguir la màxima participació del poble de l’Ametlla del Vallès el dia de la votació. Seguidament, el sociolingüista Jordi Sedó va llegir el Manifest de la Plataforma.

A continuació es va projectar un vídeo on diferents veïns de l’Ametlla explicaven els motius que tenien per anar a votar el proper 25 d’abril.

L’acte va comptar també amb la participació de l’escriptora Isabel-Clara Simó que, de forma molt didàctica va parlar del Dret a Decidir del poble de Catalunya: “Portem més de tres segles intentant lligar una maionesa amb els espanyols i no hi ha manera, els ingredients no lliguen, per tant no es trencarà cap unitat”.

L’acte formal es va acabar amb el cant dels Segadors per part de tots els assistents i, seguidament, el cuiner Pep Salsetes va oferir un tast de la “cuina de la independència, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó”.

Nota de premsa enviada als mitjans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada